Застраховки - Комбинирана защита

За да имаш финансова сигурност при непредвидени събития, можеш да включиш застраховка - пакет Комбинирана защита, към паричния си кредит от БНП Париба Лични Финанси. С нея защитаваш плащанията по потребителския си кредит в моменти на затруднение.

Какво е Комбинирана защита?

Застраховка, с която защитаваш плащанията си по усвоения кредит и си осигуряваш защита при най-честите неблагоприятни събития, свързани с живота и здравето.

Сигурност за бъдещето

Чрез погасяване на задълженията по кредита ти в моменти на финансови затруднения.

Улеснена процедура

Бързо и коректно обслужване в офисите на компанията.

Със застрахователна програма "Комбинирана защита" получаваш индивидуална защита за себе си при най-честите неблагоприятни събития, свързани с живота и здравето на човек. Осигуряваш и изплащане на паричния си кредит (изцяло или частично) при непредвидени събития като безработица, болничен престой и други.

За кого е предназначена застрахователната програма?

 • Физически лица на възраст от 18 до 75 години
 • Настоящи и бъдещи клиенти на БНП Париба Лични Финанси


Какво обезщетение мога да получа?
Със застрахователна програма „Комбинирана защита“ получаваш както лично парично обезщетение, така и обезщетение по паричния ти кредит.

Лично обезщетение:

 • Получаваш парично обезщетение при възникване на застрахователно събитие.

Обезщетение по кредита:

 • В случай на застрахователно събитие по покритите рискове, паричният ти кредит ще бъде изцяло или частично изплатен от Застрахователната компания.

 

Какви рискове покрива застрахователният пакет?
Събитията, при които си застрахован са:

 • Нежелана безработица
 • Хоспитализация вследствие на злополука или ПТП
 • Продължителен болничен вследствие на заболяване, злополука или ПТП
 • Трайна загуба на работоспособност вследствие на заболяване, злополука или ПТП
 • Фатален изход вследствие на заболяване, злополука или ПТП


За повече информация:
Свържи се с нас на телефон  0700 11 8 11.
Посети някой от представителните ни офиси.

Какво трябва да направя в случай на застрахователно събитие?     
В срок до 10 работни дни от настъпване на събитието се свържи с Кардиф България на телефон 02/ 491 58 74 или на cardifbulgaria@cardif.com

Повече подробности можеш да намериш в информационните документи за пакет Комбинирана защита. За кредити по програма Привилегия, виж този документ.

още въпроси и отговори
 • Застраховка на кредитна карта

  Застрахователният пакет, който можеш да сключиш към кредитната си карта, ще защити както плащанията ти по нея, така и допълнителни рискове, като загуба на документи и кражба на пари.

 • Застраховкa - Домашен комфорт

  Застрахователна програма, която ще защити домашно имущество и лични вещи, като от покритията могат да се възползват и членове на семейството, тъй като има възможност да бъде застраховано имущество, което не е лична собственост.

 • Защита на плащанията

  Заедно с Кардиф България ти предлагаме изгодно застрахователно решение - пакет Стандарт, с което да си осигуриш безпроблемно изплащане на кредита към БНП Париба Лични Финанси при непредвидени събития като безработица, болничен престой и други.

 • Закрила на плащанията Плюс

  Изгодно застрахователно решение към кредита ти за покупка на стока. С него получаваш финансова стабилност в случай на непредвидено застрахователно събитие, свързано с теб или покупката ти.

 • Сигурност на дохода

  Със застрахователна програма "Сигурност на дохода" получаваш индивидуална защита за себе си при най-честите неблагоприятни събития в човешкия живот.

 • Гражданска отговорност от Булстрад

  Заедно със застрахователната компания Булстрад Виена Иншурънс Груп ти предлагаме да сключиш  своята застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите“ в удобен офис за теб на БНП Париба Лични Финанси.