Кои сме ние

  • Клон на международната банка BNP Paribas Personal Finance S.A.

    Клон на международната банка BNP Paribas Personal Finance S.A.

  • Част от BNP Paribas - най-голямата финансова група в еврозоната

    Част от BNP Paribas - най-голямата финансова група в еврозоната

  • Отговорен кредитор и специалист в кредитирането

    Отговорен кредитор и специалист в кредитирането

Безспорни лидери в кредитирането

Безспорни лидери в кредитирането

Кутийки

Вече 20 години градим взаимоотношения със своите клиенти и партньори

БНП Париба Лични Финанси навлиза в България в края на 2007 г., придобивайки лидера в небанковото потребителско кредитиране в страната, развиващ дейност от 2001 г. Стабилни партньорски отношения с близо 2 500 малки и големи български и чуждестранни компании, опериращи в сферата на Бялата и черна техника, Направи си сам, Мебели и Туризъм и подкрепа за растежа на техния бизнес. Благодарение на силната и дългосрочна връзка с нашите клиенти, повече от половината са взели кредит повече от веднъж, което е най-доброто доказателство, че са удовлетворени от условията, яснотата и прозрачността при предлагането на нашите финансови продукти.

Отговорен кредитор

Споделяме прозрачна, открита и ясна политика с непроменящи се условия. Следваме принципите за отговорно кредитиране от 1953 г. БНП Париба Лични Финанси има водеща роля в налагането на отговорното кредитиране  на практика, като всички продукти, които предлага са с фиксиран лихвен процент и непроменящи се условия.

БНП Париба Лични Финанси, България – част от BNP Paribas Personal Finance

Предлага разнообразно портфолио от потребителски кредити, с различни финансови продукти: кредит за лични цели, кредит за ремонт, кредит за покупка на автомобил, кредит за обединяване на задълженията, програма Привилегия, както и стоково кредитиране. Предлага услугите си в близо 2150 обекта и разполага със собствена клонова мрежа от 44 представителни офиса в цялата страна. Грижи се за близо 1 000 служители.

Седалище и адрес на управление

БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България, ЕИК: 204915054гр. София, ж.к. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 14

Контролни органи

Контролни органи относно правата на Кредитополучателя са: Комисия за защита на потребителите, гр. София, п.к. 1000, пл. Славейков №4А, тел. 070011122, www.kzp.bg; Комисия за защита на личните данни, гр. София, п.к. 1431, бул. Акад.Иван Евстатиев Гешов №15, тел.02/915 35 18, kzld@cpdp.bg и Българска народна банка, гр. София, п.к. 1000, пл. Княз Александър №1, тел. 02/91 459, www.bnb.bg. За повече информация: http://www.bnpparibas-pf.com/  и http://www.bnpparibas.com/

Информация за медиите