В МОМЕНТА РАБОТИМ ПО ОБЕЗПЕЧАВАНЕТО НА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА НОВО РАЗСРОЧВАНЕ НА ВНОСКИ И УТОЧНЯВАМЕ УСЛОВИЯТА, ПРИ КОИТО ЩЕ СЕ ПРИЛАГА.

ЩЕ ПУБЛИКУВАМЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА ВЕДНАГА, СЛЕД КАТО СЕ УТОЧНЯТ ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ И СРОКОВЕ.

БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО.

Предлагаме ви да се запознаете с полезна информация относно отлагането на вноските и да прецените кога е добре да поискате отлагане на вноски и кога е по-добре да подсигурите редовните плащания по кредита си.

Плащате вноските си коректно, но сега имате затруднения?

Отлагането на вноски е мярка в подкрепа на тези клиенти, които са изплащали кредитите си коректно, но срещат затруднения в резултат на пандемията от COVID-19 и въведените ограничения. Важнo е да знаете, че клиентите, които са имали забавени плащания на вноски, не попадат в обхвата и не могат да се възползват от мерките за подкрепа на засегнатите от ограниченията, въведени заради COVID-19.

Като отговорна банка, БНП Париба Лични Финанси активно подкрепя клиентите си, засегнати от пандемията и последствията от нея,  като съдейства по балансиран начин за запазване на интересите им и предлага механизми, по които да облекчат плащанията по своите кредити, в случай, че са засегнати от мерките, свързани с COVID-19.

Дали да се възползвате от отлагане на вноски?

В извънредни моменти е много важно да обмислите добре своята лична ситуация и да вземете отговорно решение дали да отложите или не вноските си. Ако имате възможност да плащате вноските си, тогава е по-добре да не отлагате този момент, а да покриете задължението си навреме. Така градите добра кредитна история и можете да се възползвате в бъдеще от по-добри условия за кредитиране.

Също така трябва да имате предвид, че понякога отлагането на вноски може да се окаже неблагоприятно за Вас в следващ момент, когато в действителност може да имате по-голяма необходимост от отлагането им. Ето защо е важно да прецените реално възможностите си и да постъпите отговорно.

В случай, че отложите вноските си, това не отменя ангажимента Ви да ги върнете, нито дължимите лихви по тях, а единствено ще изплащате кредита си по-дълго време.