Кредит за друго с доказан доход над 1400 лв.Ново

Потребителски кредит с преференциални условия за всички твои планове, при доказан доход над 1 400 лв. Можеш да финансираш проектите си със заем в размер от 4 000 до 30 000 лв. и срок на изплащане от 6 до 96 месеца. БНП Париба Лични Финанси ти предлага изгодни условия, които не са обвързани с превод на работната ти заплата.
Виж подробна информация за кредита
 Започни кредита си с 3 клика
Планирай своите проекти

Кредит в три лесни стъпки
Просто поискай!

 • 1

  Кандидатствай

  Кандидатствай
  за желана сума

 • 2

  Подпиши

  Подпиши
  своя договор

 • 3

  Осъществи

  Осъществи
  своите планове

  Подробна информация за
Кредит за друго с доказан доход над 1400 лв. Ново

БНП Париба Лични Финанси създаде специализиран кредит за всички клиенти с доказан доход над 1 400 лв. С него можеш да финансираш проекти като образование, пътуване, семейни тържества и други.

ПАРАМЕТРИ НА КРЕДИТА

 • Годишният лихвен процент е фиксиран и започва от 6,9%.
 • Размерът на кредитa е от 4 000 до 30 000 лв.
 • Срокът на изплащане е от 6 до 96 месеца.
 • Такса ангажимент 2% от размера на кредита.


 

С БНП Париба Лични Финанси можеш да сключиш и застраховка по кредита:

 • Застраховка „Защита на плащанията”, която дава допълнителна сигурност в случай на безработица болничен или други нежелани събития.   
 • Застраховка „Комбинирана защита”, която ти осигурява индивидуална защита на теб и член на семейството ти, както и защита на плащанията по кредита ти при непредвидени обстоятелства.КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КРЕДИТ

 

Въпрос:

Необходима ми е сумата от 5 000 лв. за сватба. Какво трябва да направя?
Отговор:
 1. С помощта на онлайн калкулатора избери най-удобната за теб месечна вноска и срок на изплащане на искания потребителски кредит. 2. На втората стъпка имаш възможност да избереш друг вариант и да сравниш различните предложения за финансиране на семейното ти тържество. Съветваме те да прегледаш подробно всички параметри и да избереш такива, които няма да затруднят месечния ти бюджет.  3. На третата стъпка попълни коректно необходимата информация, за да можем да обработим твоята заявка за кредит. За твое удобство предлагаме да посочиш час, в който наш кредитен консултант ще позвъни, за да потвърди информацията. Ще получиш отговор на запитването само 1 час след разговора. 4. След одобрение на искания кредит за сватба, единственото нещо, което остава да направиш, е да посетиш най-удобния офис на БНП Париба Лични Финанси, където да подпишеш договора за кредит. Сумата ще бъде преведена до 24 часа в посочена от теб банкова сметка.


Предлагаме и други алтернативни начини за кандидатстване и отпускане на заем - да се обадиш на телефон  0700 11 811 или да посетиш най-удобния за теб офис.

 


За всичко свързано с твоя кредит или при нужда от допълнителна информация можеш да се обадиш на телефон 0700 11 8 11 или да попълниш формата за контакт.
Виж още:

 Застраховки

Защити себе си и плащанията по кредита

Комбинирана защита

За да имаш финансова сигурност при непредвидени събития, можеш да включиш застраховка „Комбинирана защита“ към паричния си кредит от БНП Париба Лични Финанси. С нея защитаваш плащанията по потребителския си кредит в моменти на затруднение.

Какво е Комбинирана защита?

 Застраховки

Защити своите плащания

Защита на плащанията

Защити своите плащания акцентЗаедно с Кардиф България ти предлагаме изгодно застрахователно решение, с което да си осигуриш безпроблемно изплащане на кредита към БНП Париба Лични Финанси при непредвидени събития като безработица, болничен престой и други.

Какво е Защита на плащанията?

©2013 БНП Париба Лични Финанси. Всички права запазени Web Design & Development by ICYGEN