БНП Париба Лични Финанси получи престижната награда „Най-добър чуждестранен банков клон“

БНП Париба Лични Финанси получи престижната награда „Най-добър чуждестранен банков клон“

С удоволствие споделямe новината за престижното отличие, което БНП Париба Лични Финанси получи - приз за Най-успешен чуждестранен банков клон в България от Асоциация “Банка на годината”. Наградата ни беше връчена на 6 юли 2022 на годишната церемония „Банка на годината“ в Гранд хотел Милениум София. 

Наградата за най-добър чуждестранен банков клон е признание за ангажимента ни да бъдем отговорен кредитор и партньор, за нашите усилия да отговорим по най-добрия начин на потребностите на клиентите ни чрез иновативни съвременни финансови услуги. Като част от най-голямата финансова група в Еврозоната – БНП Париба, ние сме ангажирани с важните процеси в обществото и адаптираме бизнеса си така, че да стимулира устойчивото, потребление и по-чистото бъдеще. Оценката в годишните награди „Банка на годината“ се извършва на база на публична информация за банките, генерирана и обединена от БНБ.

Наградата е признание за усилията на компанията да подкрепяме плановете на нашите клиенти и партньори чрез модерни финансови услуги, както и референция за нашите бизнес резултати.