Програма Привилегия

Специално разработена кредитна програма, предназначена само за служителите на компании - партньори на БНП Париба Лични Финанси. Запознай се с твоя личен финансов консултант, който ще се грижи за твоя кредитен портфейл. Личното отношение, професионалните консултации и фиксираните условия по избрания от теб кредит ще ти осигурят спокойствие и комфорт. Ние ще ти спестим време и средства като оптимизираме по най-добрия начин финансовите ти задължения и те консултираме за оптималния начин за погасяване на заетите от теб средства.
  •   Какво осигурява Програма Привилегия?
    Съобразена изцяло с финансовите нужди на клиента, програмата предлага високо ниво на персонално финансово обслужване и консултации. Ние сме тук, за да ти предложим професионални кредитни съвети.
  •   VIP обслужване
  •   Фиксирани условия
  •   Финансова консултация
Виж подробна информация

Заяви обаждане

Подхождай отговорно към всеки кредит и планирай внимателно своите приходи и разходи

Нашите предимства:
Прозрачност

Получаваш точно това, което ти обещаваме. При нас всички условия са фиксирани и няма скрити такси и комисионни.

Гъвкавост

Индивидуален подход към всеки клиент. Ние знаем, че различните хора имат различни нужди и затова финансовите решения, които ти предлагаме, са индивидуални.

Доверие

Ние ти се доверяваме. Довери ни се и ти! За нас удовлетвореността на клиентите е най-важният приоритет.

  Подробна информация за
Програма Привилегия

Персонално финансово обслужване, с което получаваш лично внимание и грижа.
Съдействие и консултация по всяко време - твоят персонален кредитен консултант е на разположение за срещи в наш представителен офис, персонални визити на работното място или консултации по телефона.

Преференциални лихвени нива и фиксирани условия, които гарантират финансовата ти стабилност.
Получаваш най-конкурентните условия и цени на пазара при фиксирани лихвени нива за целия период на кредита. Максималната сума, която можем да ти отпуснем, е до 70 000 лв. при срок на изплащане до 8 години. Можеш да застраховаш обслужването на кредита си при преференциални условия.
 
Индивидуално финансово планиране, което ще ти помогне да управляваш своите средства по най-добрия начин.
Твоят персонален финансов консултант ще ти даде ценни съвети за управление на кредитния портфейл и възможности за рефинансиране на текущи задължения. Той ще следи движението по твоя кредит и ще ти съдейства при възникване на всякакви въпроси, свързани с погасяване на месечните задължения.

Олекотена процедура за кандидатстване , която пести личното ти време.
Не се изискват поръчители или съкредитоискатели. Има възможност за удържане на вноските от заплатата.
Помислихме за случаите, в които ангажиментите ти не позволяват да излезеш от офиса – можеш да кандидатстваш и от работното място по телефона.

Свържи се с твоя персонален финансов консултант на:

Специалната телефонна линия на Програма Привилегия  0700 12 221  или Заяви обаждане в удобен за теб ден и час чрез формата за контакт.

 За работодатели

Стани Привилегия партньор

Чрез кредитната програма Привилегия, която съчетава професионално финансово обслужване и консултации, Вие имате допълнителна възможност да мотивирате Вашите служители. Ексклузивни цени, условия и обслужване при минимален ангажимент от страна на работодателя.

Стани Привилегия партньор

©2013 БНП Париба Лични Финанси. Всички права запазени Web Design & Development by ICYGEN