В ПРОМЕНЯЩИЯ СЕ СВЯТ -

ЛЕСНО СТАРТИРАШ ПЛАНОВЕТЕ СИ

Заяви своя кредит онлайн

Изчисли оферта

Сума на кредита

лв.

Месечна вноска

лв.

Когато плановете ти се нуждаят от финансиране - подреди ги в списък и се довери на коректен партньор. Не оставяй желанията си за друг път, когато могат да се случат в този момент!

БНП Париба Лични Финанси ти предоставя потребителски кредит достъпно и удобно с лека процедура и фиксирани условия за целия период.

Пример:

  • 20 000 лева за 72 месеца
  • 335,63 лева месечна вноска
  • 6,4% фиксиран ГЛП
  • 7,98% ГПР при 30 дни до първа вноска
  • Плащаш общо 24 165.36 лева
  • 3,5% такса ангажимент от размера на кредита

Одобрението за отпускане на заем подлежи на допълнително проучване и проверка на данните съгласно чл. 16 от ЗПК и кредитната политика на Компанията. Кредитите се отпускат при условията за кредитиране на Компанията, актуални към датата на сключване на договора.

Фиксиран годишен лихвен процент (ГЛП) от 6.4% за кредити от 20 000 до 80 000 лв., ГПР от 7,15% до 20,62%,  срок на изплащане от 6 до 96 месеца.*

След одобрение на кредита единственото нещо, което остава да направиш, е да посетиш най-удобния офис на БНП Париба Лични Финанси, където да подпишеш договора.Сумата ще бъде преведена до 1 работен ден в посочена от теб сметка.

*За да получиш окончателния размер на вноските по кредита от БНП Париба Лични Финанси, трябва да кандидатстваш за съответния кредит с конкретни параметри. Причината е, че условията, които получаваш като клиент, зависят от твоя профил на кредитополучател, който можем да изготвим само, ако кандидатстваш за кредит. ГПР зависи и от окончателните параметри на заема - размер, срок, гратисен период и други.