Въпроси и отговори

Дъщеря ни е приета да учи в университет в чужбина. Ще са ни необходими 5000 лв. за наем на жилище и текущи разходи. Можем ли с кредит от БНП Париба Лични Финанси да финансираме тези разходи?

Използвай онлайн кредитния ни калкулатор, като въведеш 5000 лева и размера на вноската, която няма да затрудни месечния ти бюджет.

На втората стъпка ще видиш твоята оферта за избраните параметри. Също така ще имаш възможност да избереш друг вариант и да сравниш различните предложения. Съветваме те да прегледаш подробно всички параметри и да избереш такива, които няма да затруднят семейния ти бюджет.


На третата стъпка попълни коректно необходимата информация, за да можем да обработим твоята заявка за заем. За удобство предлагаме да посочиш час, в който наш кредитен консултант ще позвъни, за да потвърди информацията. Ще получиш отговор на запитването само 1 час след разговора.

След одобрение на кредита единственото нещо, което остава да направиш, е да посетиш най-удобния офис на БНП Париба Лични Финанси, където да подпишеш договора.

Сумата ще бъде преведена до 24 часа в посочена от теб сметка.