Кредит за обединяване на задължения

Специализиран потребителски кредит до 30 000 лв., с който можеш да обединиш задълженията си към различни финансови институции. Така ще оптимизираш бюджета си, като намалиш броя на месечните си плащания.
Виж подробна информация за кредита

Кредит в три лесни стъпки
Просто поискай!

 • 1

  Кандидатствай

  Кандидатствай
  за желана сума

 • 2

  Подпиши

  Подпиши
  своя договор

 • 3

  Осъществи

  Осъществи
  своите планове

  Подробна информация за
Кредит за обединяване на задължения

Като отговорен кредитор, ние в БНП Париба Лични Финанси, знаем колко е важно месечните вноски по кредитите ти да не натоварват семейния бюджет. Затова разработихме специализиран кредит за обединяване на задължения, с който можеш да намалиш месечните си разходи по кредити.

С БНП Париба Лични Финанси можеш да сключиш и застраховка по кредита при преференциални условия:

 • Застраховка "Защита на плащанията", която дава допълнителна сигурност в случай на безработица или продължителен болничен.  
 • Застраховка "Комбинирана защита", която ти осигурява индивидуална защита на теб и член на семейството ти, както и защита на плащанията по кредита ти при непредвидени обстоятелства.

КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КРЕДИТ ЗА ОБЕДИНЯВАНЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Въпрос:

Плащам няколко вноски към различни кредитори през месеца. Има ли възможност да ги обединя при вас?
Отговор:

Всички тези задължения можеш да обединиш в един кредит към един стабилен и отговорен финансов партньор. Така не натоварваш семейния бюджет с прекомерни разходи и можеш да мислиш за бъдещите си планове.

Обади се на 0700 11 8 01 или посети най-близкия за теб офис и ще получиш безплатна финансова консултация за обединяване на кредитите ти.


За всичко свързано с твоя кредит или при нужда от допълнителна информация можеш да се обадиш на телефон 0700 11 8 01 или да попълниш формата за контакт.

©2013 БНП Париба Лични Финанси. Всички права запазени Web Design & Development by ICYGEN