ОНЛАЙН АСИСТЕНТ

ЗАПОЧНИ ЧАТ СЕГА

Чати е твоят дигитален асистент, достъпен 24/7. Отговаря на въпроси за:

календар   ВНОСКИ ПО КРЕДИТИ

Виж информация за следваща дължима вноска и оставащи вноски за ползваните от теб продукти.

календар   ПОСЛЕДНА ПЛАТЕНА ВНОСКА

Провери сумата, която последно сме получили от теб

портфейл   НОВО ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш дължими суми за ползваните от теб продукти

калкулатор   НОВ КРЕДИТ

Направи симулация и заяви нов кредит

карта    АКТИВИРАНЕ НА КАРТА

Поискай помощ за активиране на кредитната ти карта

ЛЕСЕН ДОСТЪП С 3 СТЪПКИ:

  1. Започни чат сега в сайта или ни намери във Viber на БНП Париба Лични Финанси

  2. Попълни ЕГН и еднократна парола за достъп

  3. Научи желаната информация за твоите продукти

      ЗАПОЧНИ ЧАТ СЕГА
клиент
Мая Георгиева
УЧИТЕЛ

"С този инструмент мога бързо и лесно да проверя информация по кредитите си. Изключително удобен е и пести време."


Виртуалният асистент (Асистентът)  на БНП Париба Лични Финанси С.А.,  клон България  (Банката) е предназначен за активни клиенти на Банката (Клиентите) и има за цел да предостави информация, свързана с конкретно използвани от тях продукти.

Банката полага максимални усилия да предоставя актуална и точна информация на клиентите си, но по отношение на Асистента трябва да се има предвид, че предоставените  тук  данни имат чисто информативен характер и нямат обвързваща сила, за която й да е от страните.

Специфични индивидуални ситуации на Клиентите (просрочени суми, надплатени суми, отложени вноски и др.) не са обект на адресиране от страна на Асистента и може да изискват личен контакт от тяхна страна с Банката.

Ползването на информацията, предоставена от Асистента не освобождава по никакъв начин ползвателите й от отговорност във връзка с техните договорни отношения с Банката. Клиентите са изцяло отговорни за оценката на използваемостта на информацията , предоставена от Асистента и носят пълната и безусловна отговорност за резултата от действия, предприети въз основа на информация получена тук.

Предоставените лични данни се използват само за целите на дейността на Банката съгласно условията за обработка на лични данни.

Асистентът е собственост на Банката и е достъпен 24/7 чрез публичния профил във Viber и/или чрез сайта https://www.bnpparibas-pf.bg , за който се прилагат Общите условия за ползването му.