Новини

Новото в "Топ 10 на изплащане"

Новото издание на "Топ 10 на изплащане" е вече факт и даде ясна картина на потребителското търсене. То е  базирано на над 330 000 стоки, за които клиентите кандидатстват за покупка на изплащане през 2017 г., като около 53% от тях са за 10-те най-търсени стоки.

Смартфоните преди телевизорите

Смартфоните заеха лидерската позиция в рейтинга в "Топ 10 на изплащане", като за първи път изпревариха телевизора в лятното издание на "Топ 10 на изплащане". Първото място в годишната класация доказва още веднъж, че смартфонът е най-важното устройство за българите.   

Кредитна карта

Голямата новина, свързана със сектора на потребителското финансиране, е, че за първи път при покупка на изплащане хората могат да получат безконтактна кредитна карта Mastercard от БНП Париба Лични Финанси, част от водещата финансова група BNP Paribas.

Новите 10

Рейтингът класира най-търсените модели сред 10-те най-търсени типа стоки, според данните от постъпилите молби за потребителски кредит от БНП Париба Лични Финанси, България за покупка на стоки на изплащане.

Подробностите за отделните категории стоки по основни характеристики и цени са представени в пълното издание на класацията.

Обратно в Новини

За безплатна финансова консултация, обади се на телефон

0700 11 811

на цената на един градски разговор според тарифния ти план

или

Намери най-близкия до теб офис