Новини

Как да се предпазим от финансова измама?

През последните 10 години, БНП Париба Лични Финанси се утвърди като един от лидерите на пазара на потребителско кредитиране у нас. Над 1,5 милиона българи се довериха на нашата компания, като почти 750 000 от тях са ползвали финансовите ни продукти повече от веднъж. За съжаление, във връзка с това има лица, които се опитват да злоупотребят, представяйки се за наши консултанти, и да извършват измами, възползвайки се от доверието на хората към БНП Париба Лични Финанси. 

Нашата компания е част от групата BNP Paribas, която следва политика на отговорно кредитиране от 1953 година. В този смисъл ние се грижим за сигурността на нашите клиенти, като предлагаме своите продукти по най-сигурния за тях начин.
Ето защо бихме искали да споделим няколко важни факта, които ще Ви помогнат да се предпазите от финансова измама:

 1. Компанията ни няма практика да публикува съобщения или предложения за отпускане на кредити в сайтове за малки обяви и не работи с частни физически лица, които да посредничат или да "уреждат" кредити от името на БНП Париба Лични Финанси.

 2. БНП Париба Лични Финанси не събира предварително каквито и да било такси. Свържете се незабавно с нас, ако някой поиска сума под формата на такса за предлагана услуга.

 3. БНП Париба Лични Финанси извършва дейност единствено на територията на страната и не превежда средства от други държави.
  Не се доверявайте на информация, която посочва, че ще получите превод от чужбина.
 1. БНП Париба Лични Финанси изготвя цялата си кредитна документация в България, на български език и съгласно изискванията на българското законодателство. В този смисъл, всеки "документ" за кредит или паричен превод с нашето лого или наименование, получен от чужбина или на чужд език е опит за измама.
 1. Компанията предоставя потребителски кредити единствено чрез мрежата си от 45 административни офиса в цялата страна и в над 3 000 магазина на търговските ни партньори, където можете да закупите стока на изплащане. Тези магазини са обозначени с логото на компанията.

 2. Официален канал за контакт с нас е интернет страницата ни: bnpparibas-pf.bg, телефон: 0700 11 811, имейл: contacts@bnpparibas-pf.bg и официалната ни Facebook страница: www.facebook.com/BNPParibasPFBG/.
  Имейлите с отговор на заявки за кредит, изпращани от БНП Париба Лични Финанси са с домейн ...@bnpparibas-pf.bg. Всички писма, получени от различен подател са опит за измама.
  Ако получите подобно писмо, моля сигнализирайте на Компанията на посочените контакти.

Като отговорен кредитор Ви съветваме при най-малкото съмнение, че някой се опитва да злоупотреби с личните Ви данни или с името на компанията, незабавно да се свършете с нас на телефон: 0700 11 811, на имейл: contacts@bnpparibas-pf.bg или чрез лично съобщение на официалната ни Facebook страница: www.facebook.com/BNPParibasPFBG/

Обратно в Новини

За безплатна финансова консултация, обади се на телефон

0700 11 811

на цена според тарифния ти план

или

Намери най-близкия до теб офис