Новини

Информация за промоцията „Грабни нулата с твоята карта“ в Зора

БНП Париба Лични Финанси предлага на клиентите на верига магазини Зора възможност да закупят избраната стока на изплащане на равни вноски в кредитния лимит без лихва с кредитна карта.

В резултат на техническа грешка, стоките в каталога на магазини Зора с промоцията „Грабни нулата с твоята карта“ са обозначени с 6, 9 и 12-месечни вноски и не отговорят на условията на кампанията, която предлага възможност за 5, 8 или 11-месечни вноски.

Активните условия на предложението от БНП Париба Лични Финанси са следните:

Оферта 0 % лихва на 5, 8 или 11 равни вноски, чрез използване на функционалността покупка на изплащане на равни вноски в кредитния лимит, чрез откриване или използване на кредитна карта от БНП Париба Лични Финанси. Важи за покупки от 150 до 8 000 лева и при достатъчен кредитен лимит по картата.

Пример: Цена на стоката 500 лв. Усвоен размер по револвиращия кредит  500 лв.; 5 месечни вноски по 100 лв., фиксиран ГЛП 0 %, ГПР 0%, такси 0 лв., плащаш общо 500 лв. за финансираната стока на изплащане на равни вноски в кредитния лимит.
Посочените вноски се запазват само при коректно и навременно изплащане. За всяка допълнителна трансакция, неизпълнение на договора при активирана кредитна карта, важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит.

Срок на предложението: от 16.06 до 06.07.2018

Обратно в Новини

За безплатна финансова консултация, обади се на телефон

0700 11 811

на цена според тарифния ти план

или

Намери най-близкия до теб офис