Новини

Екипът на БНП Париба Лични Финанси засади гора

БНП Париба Лични Финанси има отговорност към околната среда и екипът на компанията активно работи за опазването и възстановяването на природните ресурси в България.

На 27 октомври около 150 служители на БНП Париба Лични Финанси и техните семейства се включиха активно в екологична акция в съботния ден в близост до софийското село Росоман, където засадиха над 1400 дъбови дръвчета. По този начин екипът ни помогна за възстановяването на опожарена от човешка ръка гора, на труден и предизвикателен терен.

Акцията беше продължение на основна инициатива на банката ни за отказ от хартиени писма и насърчаване използването на електронна комуникация: "Избери да получаваш имейл - помогни ни да засадим гора!". Инициативата на банката е в подкрепа на програмата и политиката ни за социална и корпоративна отговорност към околната среда.

Кампанията беше обвързана с  Международния ден на Земята, като беше част и от Плана за корпоративна социална отговорност на БНП Париба Лични Финанси. Наш партньор, с помощта на който успяхме да осъществим инициативата, беше Фондация 77 (www.gorata.bg).

Като екологично отговорна компания и в съответствие с политиката на групата, ние от БНП Париба Лични Финанси имаме ангажимент към заобикалящата ни среда.
Насърчаваме екологичните инициативи и вярваме, че заедно можем повече.

Обратно в Новини

За безплатна финансова консултация, обади се на телефон

0700 11 811

на цена според тарифния ти план

или

Намери най-близкия до теб офис