Новини

БНП Париба Лични Финанси със специална „Зелена оферта“ за покупка на електромобил

Като част от инициативите на компанията за Корпоративна социална отговорност, БНП Париба Лични Финанси разработи специална "Зелена оферта" - предназначена за покупка на електромобил от нашите официални дилъри с промоционални условия – от 6% фиксирана лихва!

Официалното представяне на офертата се състоя на 15 ноември в Бизнес парк София в присъствието на медии и с интересно събитие за всички присъстващи -  тест драйв на 5 избрани модела електромобили.

Компанията има за цел да стимулира използването на „чисти“ коли, което ще допринесе за подобрение на околната среда.

Процедурата за кандидатстване е изключително удобна, като одобрение на заявлението за кредит може да бъде получено до 1 час, а средствата за покупката постъпват в сметка на клиента в рамките на един работен ден. Другo предимство е, че компанията финансира до 100% от стойността на автомобила и колата става собственост на клиента веднага. 

Новата оферта на БНП Париба Лични Финанси отговаря на търсенето на хората с отговорно отношение към планетата и им предоставя възможност да заменят традиционния си автомобил с колите на бъдещето.

Във връзка със старта на „Зелената оферта“ на БНП Париба Лични Финанси, управителят на компанията в България Жозе Салойо заяви: „Като един от двигателите на промяна през последните десетилетия, нашата компания развива и прилага устойчиви практики, които помагат за опазването на околната среда. Стартът на „зелената оферта“ за автокредит е продължение на тази политика и резултат от желанието ни да предоставим достъпно финансово решение, което насърчава устойчивото потребление и помага както на клиентите, така и на партньорите ни."

Научете повече за специалната ни Зелена оферта.

Обратно в Новини

За безплатна финансова консултация, обади се на телефон

0700 11 811

на цена според тарифния ти план

или

Намери най-близкия до теб офис