Новини

БНП Париба Лични Финанси с дистанционен процес за онлайн покупка на изплащане

За пръв път в България БНП Париба Лични Финанси въвежда изцяло дистанционен процес за покупка на изплащане. Новата форма за електронно подписване има за цел да подобри клиентския опит и да съкрати времето за подписване на договора при онлайн покупка на изплащане в търговските ни партньори.

Последната иновация ще даде положително отражение и върху околната среда, като според прогнозите ни, за първата година ще бъдат спестени над 520 000 листа хартия, с което ще спасим 60 дървета и това е само началото.

Дистанционна покупка на изплащане за 20 минути


Новият процес от БНП Париба Лични Финанси предоставя на клиентите удобството и лекотата да пазаруват по всяко време и от всяко място, скъсява дистанцията до покупката на желаната стока като съкращава времето за получаването й. С него онлайн покупката е много по-бърза и удобна в сравнение с традиционното пазаруване. За иновативния процес за подписване на договор е необходим само актуален имейл и достъп до интернет. Подписването се извършва само с два SMS кода, изпратени на телефона на клиента.

С 4 лесни стъпки по-близо до желаната покупка:


1. Процесът стартира в електронния магазин на търговеца. Клиентът избира опцията покупка на изплащане с потребителски кредит от БНП Париба Лини Финанси. Попълва данните си за контакт, получава телефонно обаждане от компанията.

2. След одобрение получава имейл с линк към сигурна "Клиентска зона" и еднократна парола, където попълва данните си и може да прегледа договора си. Ако е съгласен, натиска бутон "Продължи".

3. Получава нов код за достъп за потвърждение на електронното подписване на договора. С тази стъпка, договорът се счита за валиден.

4. Компанията потвърждава коректността на данните на търговеца, който изпраща стоката към клиента.

Електронното подписване предоставя възможност за бързо подписване на договора в сигурната среда на компанията, с което гарантираме и максималната сигурност на личните данни.

Във връзка със старта на новия процес, управителят на БНП Париба Лични Финанси Жозе Салойо заяви: „Иновативният ни процес за електронно подписване на документи е една от добрите практики на компанията, която доказа своята ефективност и в други страни и я прилагаме за първи път в България. Очакваме, че той ще стимулира развитието на онлайн търговията и ще подкрепи ръста на бизнеса на нашите търговски партньори и ще помогне за опазването на природата.“

Обратно в Новини

За безплатна финансова консултация, обади се на телефон

0700 11 811

на цена според тарифния ти план

или

Намери най-близкия до теб офис