1. НИЕ РАСТЕМ ЧРЕЗ ПРОМЯНАТА. А ТИ?

 2. Oперираме на много пазари и това, което ни обединява, е нагласата ни да търсим нови възможности и свежи идеи. Ако си проактивен, гъвкав и харесваш променяща се среда, приложи и развий своя талант заедно с нас.
  #Proactive&Agile #UnleashYourPotential #Development

 3. ПРИ НАС ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ХОРАТА

 4. Отделяме време, за да разберем твоите нужди и нещата, които те мотивират. Тук ще бъдеш ценèн и ще получиш признание за постигнатите резултати, ще разгърнеш своя потенциал, докато ни помагаш да се грижим по най-добрия начин за нашите клиенти. Открий възможностите за развитие, които предлагаме!
  #BuildingTrust #ItsAllAboutPeople

 5. НИЕ СМЕ МНОГО И СМЕ СВЪРЗАНИ

 6. Чрез дигитализация и интернационализация на бизнес процесите ни, отключваме нови възможности по отговорен начин. Важно ли е за теб да работиш в среда, позволяваща сътрудничество с колегите? Обичаш ли да създаваш нови отношения? БНП Париба Лични Финанси е най-доброто място за теб!
  #BelongingToInternationalBrand #Collaborating #DigitalizationPath

СТАНИ ЧАСТ ОТ НАС

ВИЖ СВОБОДНИТЕ ПОЗИЦИИ >


Пиши ни на:
hr@bnpparibas-pf.bg
Последвай ни във: Facebook и LinkedIn
Научи повече за компанията: https://www.bnpparibas-pf.bg/

БНП Париба Лични Финанси, България е отговорен кредитор и безспорен лидер на потребителското кредитиране в страната, част от най-голямата финансова група в еврозоната BNP Paribas. Групата BNP Paribas развива дейност в 74 страни и има над 192 000 служители. Тя беше обявена за "Глобална банка на годината 2008" от сп. Banker и беше класирана сред 15 най-сигурни банки в света за 2010 г. от сп. Global Finance, както и за "Най-добра банка в света за корпоративна отговорност" за 2019 г. (World’s Best Bank for Corporate Responsibility), присъдена от сп. Euromoney. В основата на успеха на БНП Париба Лични Финанси е нашата вяра в силата на отношенията. Това, което ни отличава, е способността да градим отношения, базирани на доверие. Създаваме такива отношения както с нашите клиенти, така и вътре в нашия екип.


клиент
Елена Стоянова
СПЕЦИАЛИСТ УПРАВЛЕНИЕ НА КАМПАНИИ

"Изпитвам удовлетворение, когато завърша работа по даден проект и видя резултата от положените усилия. Комбинацията от предизвикателни задачи, нови знания, общуването с колеги прави ежедневието ми интересно и динамично и съм много доволна, че открих работа, която върша с удоволствие."