Кредитни карти MasterCard

БНП Париба Лични Финанси издава безконтактни кредитни карти MasterCard на предварително селектирани клиенти,  ползвали услугите на компанията.

Кредитните карти Стандартна MasterCard, Златна MasterCard и Кобрандирана MasterCard Зора, дават редица предимства на своя притежател. И най-важното - не дължиш месечна такса по време на периодите, в които не използваш картата си и нямаш задължения по нея.

  • Активиране на кредитна карта

    Заедно с кредитната ти карта, издадена от БНП Париба Лични Финанси, си получил и писмо с подробно описание на процеса на активирането й. Погледни на гърба на писмото, за да активираш лесно. Още за Активиране
  • Използване на кредитна карта

    Ако вече имаш издадена кредитна карта от БНП Париба Лични Финанси, с нея можеш да плащаш на практика всичко – от покупките за дома, през уреди и мебели, до пътувания и подаръци за близките. Още за Използване

  • До 58 дни гратисен период
  • Равни месечни вноски
  • Без годишна такса за обслужване
  • Превод от карта към сметка

БНП Париба Лични Финанси издава безконтактни кредитни картиMasterCard на предварително селектирани потребители, вече ползвали услугите на компанията.

Предимството да си притежател на кредитна карта е в удобството да разполагаш с предварително одобрената сума по всяко време, без да ти се налага да носиш пари в брой в себе си. Получаваш и достъп до услуги, за които плащането задължително се извършва с кредитна карта – такива са голяма част от европейските хотели и агенции за коли под наем.

Компанията издава безконтактни кредитни карти СтандартнаMasterCard, Златна MasterCard и Кобрандирана MasterCard, даващи и допълнителни предимства на своя притежател. И най-важното - не дължиш месечна такса по време на периодите, в които не използваш картата си и нямаш задължения по нея.