С ТВОЯТА КРЕДИТНА КАРТА ПЕЧЕЛИШ

ВСЯКО ТВОЕ ЖЕЛАНИЕ ЛЕСНО СТАВА РЕАЛНОСТ, КОГАТО РАЗПОЛАГАШ С КРЕДИТНА КАРТА.
Финансирай удобно твоите покупки с кредитна карта от БНП Париба Лични Финанси, а ние ще ти върнем 3% обратно от цената на стоката, взета през ноември.

КАК

Следвай тези 3 кратки стъпки, които ще ти донесат 3% обратно с извлечението през месец февруари 2021 г.

1. ПАЗАРУВАЙ НА ВНОСКИ С КРЕДИТНА КАРТА

Купи стока на изплащане на равни вноски в кредитния лимит, чрез откриване на кредитна карта от БНП Париба Лични Финанси в периода от 1 декември до 31 декември 2020 г.

Важно е да знаеш!
Покупка на равни вноски означава, че финансираш стоката на изплащане през лимита на твоята кредитна карта. Пластиката ще получиш в срок до 1 месец, по куриер и на адреса, посочен при кандидатстване.

2. АКТИВИРАЙ И ПОЛЗВАЙ

За да се възползваш от предложението ни и да получиш бонус, е необходимо да я ползваш поне веднъж до 15 февруари 2021 г. като теглиш пари на банкомат, плащаш на ПОС терминал и онлайн или превеждаш пари от карта към лична сметка.

3. ВЗЕМИ БОНУС

Следва най-приятният момент от пазаруването ти! Твоят бонус ще бъде преведен по кредитната ти карта и ще бъде отразен в месечното ти извлечение, което ще получиш през месец март 2021 г. БНП Париба Лични Финанси може да откаже изплащане на бонус при наличие на просрочие по кредит към клона.

УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА
Предложението е валидно за пазаруване на изплащане с кредитната карта от БНП Париба Лични Финанси. Ще получиш 3% обратно от цената на стоката, взета през ноември, но не повече от 100 лв. с извлечението си през март 2021 г.

ПРЕДИМСТВА НА КРЕДИТНАТА КАРТА

Гратисен период

До 58 дни за покупки на ПОС терминал или онлайн - започва да тече от момента на покупката. При възстановяване на цялата сума в този период не заплащаш никаква лихва.

Без такса за CMC известяване

Получаваш CMC за всяка трансакция над 10 лева, независимо дали тя е отказана или одобрена.

Без такса за превод от карта в сметка

Превеждаш суми от кредитната си карта в сметка, без да плащаш такси.

Без такси, когато нямаш задължения

Когато погасиш цялата сума по кредитната си карта, няма да плащаш такси за нейната поддръжка.

Покупка на равни вноски в кредитния лимит

Покупката на стока на изплащане с кредитна карта вече е много по-лесна - без кандидатстване, получаваш веднага и плащаш на удобни равни вноски всеки месец.