Нашата дейност

Зелената оферта на БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 31 декември 2019 от Валентина Райнова

Зелената оферта на БНП Париба Лични Финанси

Искаш да опазваш околната среда и да се грижиш за природата?

Вълнуваш се от климатичните промени и живееш природосъобразно? Искаш да опазваш околната среда и да се грижиш за природата? В този случай покупката на електромобил е едно добро решение за теб.

Със специалната „Зелена оферта“ на БНП Париба Лични Финанси можеш да финансираш електромобил с автокредит до 80 000 лв. Лихвата започва от 6%, а периодът на изплащане може да бъде до 10 години. Новото предложение на БНП Париба Лични Финанси отговаря на търсенето на хората, които се грижат за природата. С него замяната на традиционния автомобил с електрическа кола е много лесна.

Бързо одобрение

Вярваш или не, но можеш да бъдеш одобрен за финансиране на покупката на електромобил за 1 час! Процедурата за кандидатстване на БНП Париба Лични Финанси е изключително бърза и удобна - одобрението на заявлението ти за кредит може да отнеме до 60 минути, а парите да са в сметката ти в рамките на един работен ден.

Така пестиш време, а и винаги можеш да поискаш финансиране онлайн през „виртуалния магазин за кредити“ на компанията, по телефона, някой от 45-е търговски офиса или в шоурумите на партньорите, които предлагат „Зелената оферта“. Това са представителят на Hyundai за България - IND Commerce, официалният търговски представител на Renault и Nissan – Omnicar Auto и „Ауто Бавария“, вносител на BMW за България.

Само с лична карта

Няма изискване за превод на заплата към БНП Париба Лични Финанси или за поръчител на кредита. Единственият документ, който ти трябва, е лична карта.

Ставаш собственик веднага

Други предимства са, че компанията финансира до 100% от стойността на автомобила и ставаш собственост веднага. Докато при покупка на кола на лизинг, прехвърлянето на собствеността обикновено става след изтичане на лизинговия период. Можеш сам да избереш застраховател, което ти позволява да сключиш най-изгодната застраховка според бюджета си.

Фиксирани условия на кредит за електромобил

Получаваш и фиксирани ГПР и размер на вноските за целия срок на заема. Това означава, че ще знаеш точно колко ще трябва да плащаш всеки месец и да изплатиш в края на периода. Компанията предлага и възможност за финансиране на допълнителни разходи като такси за регистрация или нови гуми.

Научете повече за специалната ни Зелена оферта.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации