Нашата дейност

Застраховка „Сигурност на дохода“

Публикувано на 11 ноември 2020 от Мария Христова

Застраховка „Сигурност на дохода“

Здравето и сигурността ни са най-важните неща в живота ни.

В днешно време е важно да имаш увереност и спокойствие, когато става въпрос за теб самия, за здравето ти и за собствените ти доходи.

Днес ще ти разкажем малко повече за застрахователната програма "Сигурност на дохода", с която получаваш индивидуална защита за себе си при най-честите неблагоприятни събития в човешкия живот.

Здравето и сигурността ни са най-важните неща в живота ни. Затова е важно да правим плановете за бъдещето си уверени. Застрахователната програма "Сигурност на дохода" е застраховка, която ти осигурява лично парично обезщетение при възникване на застрахователно събитие.

Покрива различни рискове

Застраховката има широка гама от покрития, като безработица и продължителен болничен над 30 дни. Продуктът е иновативен и при непредвидени житейски ситуации застрахователят изплаща еднократно или периодично застрахователни плащания на застрахования. По този начин запазваш стандарта си на живот без да нарушаваш своя месечен бюджет и печелиш време да се стабилизираш финансово.

Програмата „Сигурност на дохода“ се състои от три пакета: „Златен“, „Платинен“ и „Сребърен“, които покриват различни рискове. Повече подробности за пакетите можеш да намериш в информационните документи на нашият сайт.

За кого е предназначена?

Застрахователната програма е предназначена за физически лица, настоящи и бъдещи клиенти на БНП Париба Лични Финанси. Условието за сключване е да бъдеш на възраст от 18 до 75 години.

Къде и как?

Повечето от рисковете се покриват на територията на цял свят, а за риска „Инвалидизация над 70%“, покритието важи само на територията на Република България. Застрахователната премия се заплаща еднократно за целия срок на застраховката до 3 работни дни след сключването й.

Можеш да се възползваш от услугата или да получиш подробна информация като посетиш някой от нашите представителни офиси.

Мария Христова

Здравей, аз съм Мария Христова

Здравей, аз съм Мария Христова

Занимавам се с маркетинг и рекламни проекти в БНП Париба Лични Финанси.

Как управлявам личните си финанси?
Вярвам, че управлението на личните финанси е философия. За да я разбереш напълно, трябва да се потопиш дълбоко.

Още мои публикации