Лични финанси

Усмивка на кредит с JETCREDIT

Публикувано на 4 август 2014 от Катя Делипавлова

Усмивка на кредит с JETCREDIT

БНП Париба Лични Финанси, България стартира специализиран здравен JETCREDIT за дентални услуги.

Така всеки може да има блестяща усмивка без това да товари семейния му бюджет. Кредитът ни за стоматологично лечение покрива материалите и манипулациите по поставяне на зъбни импланти, на протези, на брекети и на фасети и други.

Достъпен в София и Пловдив

Вече няколко дентални клиники предлагат възможност на клиентите да решат неотложните си проблеми с помощта на кредит за покупка на стока от БНП Париба Лични Финанси. Първите партньори на компанията са клиники в градовете София и Пловдив.

Във връзка със старта на новата услуга Ралица Захариева, директор „Маркетинг и комуникации” на БНП Париба Лични Финанси, България заяви: „Според нас пазарът на дентални процедури на кредит има голям потенциал за развитие. В същото време тези услуги и материали са скъпи, но пък са важни за здравето на хората. Ето защо компанията ни реши да даде възможност на всеки, който има нужда да реши конкретен проблем или просто да коригира своята усмивка, да направи това по-лесно и без затруднения за семейния бюджет.”

По света е разпространено

Пазарът на дентални услуги на изплащане е добре развит в Европа и Северна Америка. BNP Paribas Personal Finance, която развива своята дейност в 20 държави, има богат опит при финансирането им. Около 30% от нейния бизнес в Испания е за стоматологични процедури. Явно хората на Иберийския полуостров много държат на своите усмивки и често се възползват от възможността да направят корекции на изплащане. Доказателство за това е фактът, че близо 50% от оборота в денталните клиники е на кредит.

Освен това данните показват, че все повече хора се възползват от естетичната дентална медицина и са готови да отделят повече средства, за да получат помощ. Това води и до повишаване на изискванията към зъболекарите. В световен мащаб се наблюдава тенденция на намаляване на броя на самостоятелните играчи и обединяването им в клиники. Това позволява и инвестиции в по-добра техника и обслужване. Според експертите на БНП Париба Лични Финанси, България е въпрос на време тези тенденции да навлязат и у нас.

А ако и вие искате блестяща усмивка на кредит, можете да я откриете при нашите партньори.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации