Лични финанси

Най-добрите острови за лятна почивка в Европа

Публикувано на 8 юни 2017 от Кристиана Банкова

Най-добрите острови за лятна почивка в Европа

Време е да планираш лятната си почивка. Колкото по-рано, толкова по-добре, за да не изпуснеш добрите оферти.

Ако българското Черноморие ти е омръзнало, ти предлагаме няколко екзотични острова в Европа, които са като кътчета от рая. Те са избрани от милионите пътешественици по света, гласували в популярния сайт Trip Advisor:

Майорка, Испания

За мнозина това е мечтана дестинация и вдъхновение за легендарния композитор Шопен. Островът си е спечелил репутацията на идеалното място за почивка през пролетта или началото на есента. Майорка предлага забавления за всички – възрасти, семейни атракции, прекрасни плажове и искрящо синя вода, подходяща за всички фенове на водните спортове и гмуркането. Съветваме те да разгледаш офертите на туристическите агенции и да сравниш цените, а можеш да провериш и за изгодни резервации в популярния сайт за квартири Airbnb.

Мадейра, Португалски архипелаг

Можеш да усетиш атлантическия бриз на това райско кътче, докато се наслаждаваш на тропически вкусен коктейл. Остров Мадейра се намира в португалския архипелаг и освен с красивите си плажове е известен с богатата си култура, красивите си градини и вдъхновяващите си градове. Едно от нещата, които не бива да пропускаш, ако избереш да прекараш лятната си ваканция там, е екскурзия до върха на Пико Руиво. Там ще се почувстваш сякаш си се изкачил над облаците. Вечерите прекарай с чаша местно вино, което е известно с мускусен вкус и едва доловими сладки нотки.

Гранд Канария, Канарски острови

Гран Канария предлага по нещо за всеки. Ако планираш семейна почивка, ще ти харесат водните паркове и плажове на Пуерто Рико. Ако пък търсиш спокойствие и бягство от шума на града, ще ти се отразят много добре тихите рибарски селища на Моган. По плажовете на Плая дел Инглес пък можеш да намериш страхотни барове, ресторанти и клубове, в които фиестата е неспирна. Забележителностите, които не трябва да пропускаш, ако си там, са църквата Сан Хуан Баутиста де Арукас и зоологическа градина в Палмитос.

Ако сме успели да те размечтаем за бели плажове, кристално море и незабравима почивка, не забравяй че можеш да осъществиш спокойно всяко свое пътуване със специализирания ни потребителски кредит. Също така можеш да разгледаш и какви са предимствата на пътуването с кредитна карта.

Кристиана Банкова

Здравей, аз съм Кристиана Банкова

Здравей, аз съм Кристиана Банкова

Здравей, казвам се Кристиана Банкова.

Изпълнявам длъжността експерт управление на съдържание и рекламни проекти в БНП Париба Лични Финанси.

Как управлявам парите си?

Ефективното управление на личните финанси е значителна част от ежедневието на всеки човек. За мен най-важно е винаги да имам резерв от спестени средства, за да мога да посрещам извънредните ситуации без затруднение.

Още мои публикации