Лични финанси

Какво да подарим на любимите жени

Публикувано на 4 март 2020 от Веселина Евтимова

Какво да подарим на любимите жени

Избягай от традиционните подаръци с нашите предложения за празника.

В празничния ден всяка дама тръпне в очакване с какво ще бъде изненадана. Споделяме няколко нестандартни идеи.

За любимата:

СПА почивка

Коя жена не би се зарадвала на подобен подарък – релаксиращ масаж, СПА процедури и чист въздух! Жените обичат да пътуват и една СПА почивка определено би била чудесна идея за празника. Тази година 8 март е в неделя, така че това е още един прекрасен повод за един по-дълъг уикенд. Не забравяй да включиш към ваканцията и СПА пакет – сега са много актуални солните стаи или пък екзотичен масаж на лицето и/или тялото.

Бижу

Днес е много лесно да изненадаш любимата, с уникално бижу за нея - колие, гривна, пръстен, обици, изработени с името на жената, според зодията и датата на раждането. Ако се спреш на тези варианти, със сигурност ще изненадаш приятно всяка дама. Така ще покажеш, че имаш лично отношение и си заложил на креативност и индивидуалност. Коя жена не иска да се чувства специална? 

Билет за концерт

Много жени предпочитат да събират спомени и красиви преживявания. Ако дамата до теб е от този тип, то билет за концерт, на който да отидете двамата, е запомняща се изненада. Така може да се забавлявате заедно, а пък лесно можеш да купиш билет дори и онлайн. Вече можеш да го направиш по всяко време и дори в последния момент, особено ако използваш кредитната карта на БНП Париба Лични Финанси. С нея можеш да пазаруваш онлайн сигурно и спокойно, защото имаш 3D Secure Code и няма нужда да се притесняваш за средствата си.

Идеи за майката

Забавление според хобито

Това е нестандартна идея, но пък много полезна. Ако обича да готви, можеш да й подариш готварски курс. Ако е сръчна и обича да изработва различни сувенири, то курс за hand-made изделия е идеален вариант. Може би иска да се научи да танцува? Тогава можеш да заложиш на курс по танци – народни танци, латино танци... вариантите са много!

Забавен портрет

Правим уговорката, че този подарък е само за дами с чувство за хумор и вкус към изкуството. Ако и твоята майка е от този тип, то да й подариш забавен портрет за 8 март ще я изненада приятно. В интернет много художници предлагат подобна услуга, като можеш да изпратиш само снимка – нейна или на която сте заедно.

Подарък за дома

Жените обичат уюта вкъщи! Затова, ако избереш нещо за дома, няма да сбъркаш. Може да заложиш на скъп готварски уред, сервиз или кухненски робот. Ако обаче майка ти не обича да се застоява много в кухнята, то можеш да се спреш на банята – скъпа козметика за коса и тяло, аксесоари за баня.

За финал, съветваме те да вземеш един хубав букет с цветя – с него никога няма да сгрешиш, независимо дали го поднасяш на своята любима или на майка си. .

Ако не си се вдъхновил от тези наши идеи, ти предлагаме още 8 нестандартни изненади за 8-ми март.

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации