Нашата дейност

Една успешна история – твоята може да е следващата

Публикувано на 26 август 2014 от Катя Делипавлова

Една успешна история – твоята може да е следващата

Замислял ли си се колко много и различни цели могат да бъдат финансирани с един потребителски кредит?

В ежедневната си работа се срещаме с десетки клиенти, търсещи финансиране на разнообразните си планове.

Има и такива, които за дълго остават в съзнанието ни и всеки път споменът за тях предизвиква усмивка и вълнение.

Колегите от представителните офиси на компаниятa в цялата страна често стават свидетели на  най-съкровените мечти и надежди на клиентите ни.

Радваме се, че ни имат доверие и споделят с нас всички свои планове, проекти и тревоги. Защото единствено така можем да им дадем съвет и, като един отговорен кредитор, да им помогнем да изберат най-правилното за тях финансово решение.

Такава е и историята на едно семейство, преследвало 17 години най-съкровената си мечта.

Един ден те влезли в наш офис, с тревога и надежда за щастие. В процеса на консултация станало ясно, че семейството е изгубило личния си автомобил и собственото си жилище, след поредица от неуспешни ин витро процедури. Те решили да потърсят нов паричен кредит, но не за да си купят автомобил или да запълнят дупките по разклатения си семеен бюджет, а за да направят нов опит за зачеване.

Сумата, от която се нуждаело семейството, била  5 000 лв.

Заедно с кредитния консултант обсъдили финансовото им състояние, причините за затрудненията, които настъпили през годините, като те решили да споделят дори и за здравословните проблеми, заради които толкова дълго не успявали да имат дете. След това избрали погасителен план, който да не натовари месечния им бюджет. Получили и пълна финансова консултация и съвети как да управляват правилно парите си, за да не изпадат повече в затруднения.

След като получили одобрение за кредит от 5 000 лв., семейството напуснало офиса, с вяра в бъдещето и в добротата на хората. Отделеното време и личното отношение на кредитния консултант им вдъхнало нова надежда.

Нашият колега дълго помнил тези свои клиенти и се надявал всичко с тях да е преминало успешно.

А когато след осем месеца те отново влезли в офиса, той бил изключително доволен да ги види сияещи от щастие.  17-годишната мечта на семейството да имат дете се била сбъднала. Но не вследствие на нова ин витро процедура, а чрез осиновяване на изоставено бебе. Парите от потребителския кредит били използвани за набавянето на всичко необходимо за отглеждането на новия член на семейството.

Това е една от историите, в които ставаме част от успешните планове на клиентите ни. Тези истории, както и проучванията, които правим всяка година, ни посочват пътя, по който да се развиваме като отговорен кредитор и доверен партньор.

А какво показват резултатите от проучванията за удовлетвореността на клиентите ни, можеш да научиш от „Как клиентите определят връзката си с нас?“.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации